Naschoolse activiteiten de Klaroen.

Hieronder het aanbod van de naschoolse, uitdagende activiteiten bij De Klaroen

Algemene informatie

 • Het aanbod wordt regelmatig vernieuwd. We houden u hiervan op de hoogte.
 • Deelname door kinderen van De Klaroen Tienhoven is ook mogelijk. Vervoer is niet inbegrepen.
 • Als een activiteit iets later begint (nadat de school is uitgegaan) worden deelnemende kinderen in die tijd opgevangen op school (meestal tussen 15.00u en ca 15.15u).
 • Een activiteit kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. Zijn er onvoldoende deelnemers, wordt u daarvan op de hoogte gebracht. Het deelname geld wordt teruggeboekt. Wanneer de activiteit definitief door kan gaan, ontvangt u daarover een e-mail. Daarin ook de exacte locatie.
 • Uiterlijk 7 dagen voorafgaand kunt u de deelname kosteloos terugtrekken. Het deelnamegeld wordt teruggeboekt.

Hoe werkt het inschrijven?

 1. Maak een nieuw account aan. Vul uw gegevens en die van uw kind(eren) in.
 2. Log in met uw e-mailadres en het wachtwoord dat u gekozen hebt bij het maken van een account.
 3. Kies een activiteit. Klik op de titel van de activiteit en na het inloggen ziet u de gegevens van uw kind(eren) bij de button ‘Meedoen’.
 4. Nadat u uw kind(eren) hebt ingeschreven, ga naar ‘Mijn account’.
 5. Ga naar ‘Mijn winkelwagen’. Hier staat de activiteit(en) klaar voor betaling. Doorloop het betaalproces. U kunt betalen via iDeal. U ontvangt een bevestigingsmail na betaling. De activiteit(en) staat nu geregistreerd. U ontvangt later een e-mail van de coördinator wanneer de activiteit(en) wel/niet definitief kan doorgaan.
 • In ‘Mijn account’ vindt u o.a. uw gegevens en die van uw kind(eren), betalingsmogelijkheden en een overzicht van de activiteiten. U kunt de persoonsgegevens van u en uw kind(eren) in Mijn account wijzigen, toevoegen en verwijderen.
 • De naschoolse activiteiten bij De Klaroen worden gecoördineerd door Eigen&Wijzer, E-mail: Klaroenmaarssen@eigen-en-wijzer.nl

Aanmelden kan hier: