De Klaroen werkt samen met kinderopvang Eigen&Wijzer. Dat doen we vanuit de gedeelde ambitie om op één plek het beste te bieden op het gebied van opvoeden, leren en spelen. 

Compleet dagprogramma.

Tussen 7.30 uur tot 18.30 uur kunnen kinderen van 2 tot 13 jaar bij ons terecht. Wij bieden een compleet dagprogramma waarin zowel het plezier, welzijn en de ontwikkeling van je kind centraal staat. Het herkennen, erkennen en stimuleren van talent krijgt hierbij alle aandacht, onder schooltijd en tijdens de buitenschoolse opvang. 

Activiteiten.

Tegen een geringe vergoeding biedt het programma tal van mogelijkheden voor kinderen om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Ouders kunnen zelf kiezen hoeveel buitenschoolse opvang zij afnemen. Aanmelden kan hier.

Peutergroep de Klaroen.

De peuteropvang in Maarssen is gevestigd in de school. Het lokaal is speciaal voor peuters ingericht. De ruimte nodigt uit tot spelen en de omgeving biedt voldoende prikkels om op verkenning uit te gaan. Speciale aandacht is er voor de voorbereiding op de overgang naar groep 1. Zo kunnen we direct inspelen op de kinderen die straks naar De Klaroen overstappen.

Aanmelden en informatie voor de BSO en Peutergroep.

kan via de website van Eigen en Wijzer: Eigen en Wijzer

Aanmelden voor de TSO Maarssen en Tienhoven.

(Overblijven tussen de middag): TSO KLAROEN MAARSSEN en TSO KLAROEN TIENHOVEN