WELKOM OP DE KLAROEN TIENHOVEN.
HET GROTE VOORDEEL VAN EEN KLEINE SCHOOL.
Deze kwalitatief goede school is een goed bewaard geheim, omdat het verborgen ligt in het groen, aan de rand van het dorpje Tienhoven. Hier vind je kinderen uit Maarssen, Maarssenbroek, Oud-Maarseveen, Utrecht, Breukeleveen, Breukelen, Groenekan, Maartensdijk en Loosdrecht. En met minder dan 100 leerlingen, kent iedereen elkaar hier.

Bij ons op school zijn de klassen minder vol, waardoor we meer tijd hebben om echt les te geven.

Er heerst bij ons een gezellige en veilige sfeer. Onze leerlingen, hun ouders, maar ook alle klusopa's en voorleesoma's voelen zich helemaal thuis.

En omdat er gewerkt wordt met chromebooks, kunnen de leerkrachten snel inspelen op wat een kind nodig heeft.

Meer tijd. Meer energie. Meer ruimte. Meer aandacht.
Dat is wat wij noemen:
Het grote voordeel van een kleine school.

Image

Onze school staat middenin de natuur. Vanuit elk lokaal zie je het groen en het speelplein kijkt uit over de weilanden. De kinderen hebben een eigen moestuin en we gaan vaak naar buiten om spelenderwijs rekenen en taal te leren. Het is bewezen dat frisse lucht en beweging kinderen helpt om dingen beter te onthouden. Bovendien geeft het de kinderen afwisseling, plezier en energie in het lesprogramma.

Image

Meer tijd, ruimte en aandacht vertaald zich in goed onderwijs. Zoals u op het overzicht van onderwijsplatform Snappet kunt aflezen doen we het, ook landelijk gezien, zelfs erg goed in rekenen, spelling en taal.

Ouders delen hun ervaringen:

Image

We hebben gekozen voor de Klaroen vanwege de kleine groepen en de fijne sfeer."


Image
 De persoonlijke aandacht werkt positief voor hem en voor ons de directe en open communicatie tussen leerkrachten en ouders.

Image
  De fijne sfeer, het hechte team, de persoonlijke aandacht voor leerlingen en ouders.

Image
  Vergis je niet, het is geen plattelandsschooltje. Ze geven hier erg modern onderwijs. Mijn jongens werken iedere dag met hun tablets.
Image

Het grote voordeel van een kleine school.


Meer tijd. Meer energie. Meer ruimte. Meer aandacht. Dat is wat wij noemen: Het grote voordeel van een kleine school. Kom langs en ontdek het zelf. Bij de Klaroen Tienhoven!

Ontdek het zelf

De Klaroen Locatie Tienhoven
Ds. Ulferslaan 29, 3612 BH Tienhoven
0346 281 898 Mail ons

De Klaroen Locatie Maarssen
M.A. de Ruyterstraat 2, 3601 TJ Maarssen
0346 561 862 Mail ons

facebook

Privacy | Klachtenregeling

Technische realisatie website: Hetschoolvoorbeeld.nl

Image